Vyvíjame vysokovýkonné motorové oleje

ENEOS je svetovo uznávaná prémiová značka pre produkty vyrábané najväčšou japonskou ropnou spoločnosťou: ENEOS Corporation. Značka ENEOS predstavuje firemnú filozofiu a identitu ENEOS.

Dodávaním špeciálnych produktov všetkým významným svetovým výrobcom automobilov, továrenských plniacich olejov a originálnych olejov, ENEOS odhaľuje pôsobivú hĺbku kvality, ktorá sa odráža v celom rade ENEOS. Vďaka spoločnému výskumu a inžinierstvu s japonskými výrobcami automobilov vyvíja tím interného výskumu (R&D) ENEOS vynikajúce mazivá s pokročilou technológiou aditív a základových olejov. Tento jedinečný prístup robí z produktov značky ENEOS jedno z najkvalitnejších mazív dostupných v súčasnosti na svetovom trhu.

Motorový olej ENEOS poskytuje vynikajúci výkon a výkon s vynikajúcou spotrebou paliva pre širokú škálu aplikácií, vrátane osobných automobilov, vysokovýkonných automobilov, motocyklov a ťažkých nákladných vozidiel a stavebných strojov. Jeho pokročilá technológia zároveň zaručuje dlhotrvajúcu ochranu pre všetky typy motorov vo všetkých prevádzkových podmienkach, dokonca aj v tých najnáročnejších.

Rad ENEOS sa líši od mazív na ochranu optimálneho výkonu pri najextrémnejších zmenách teploty, napríklad vo výkonných motoroch, cez motorové oleje šetrné k životnému prostrediu, ktoré poskytujú vynikajúcu spotrebu paliva a chránia životné prostredie, určené pre hybridné vozidlá, až po doplnkové produkty, ako sú prevodové kvapaliny. , brzdové a spojkové kvapaliny, chladiace a nemrznúce zmesi. Všetky boli navrhnuté tak, aby prekračovali najvyššie štandardy automobilového priemyslu.

Technológia pre výkon a životné prostredie

ENEOS Corporation je plne integrovaná ropná spoločnosť, číslo 1 v Japonsku. ENEOS so sídlom v Tokiu poskytuje ropné produkty a služby a energetické riešenia po celom svete. ENEOS, ktorý je dlhoročným dodávateľom výrobcov originálnych zariadení (OEM), vrátane popredných japonských výrobcov automobilov, vyrába vysoko technické a špecializované plne syntetické a syntetické mazivá a prevodové kvapaliny pod značkou ENEOS.

Okrem toho ENEOS vyvíja vysokovýkonné motorové oleje pre motoristický šport, aby vodičom a jazdcom poskytol „tajnú výhodu“. Z tohto dôvodu je značka ENEOS dlhodobým oficiálnym sponzorom mnohých pretekárskych tímov, najmä Yamaha Factory Racing Team v MotoGP.

ENEOS si je dobre vedomý toho, že hrá kľúčovú úlohu v otázkach životného prostredia, a preto sa zaviazal k dôležitej misii: prispievať k rozvoju udržateľnej ekonomiky a spoločnosti prostredníctvom inovácií v sektoroch energie, zdrojov a materiálov. To je dôvod, prečo sú produkty so špičkovou technológiou ENEOS navrhnuté tak, aby chránili životné prostredie počas celého životného cyklu vozidla, a to znižovaním emisií uhlíka, zlepšením spotreby paliva a znížením opotrebovania kritických komponentov.

Posilnenie značky ENEOS v Európe

ENEOS Corporation pôsobí v Európe od roku 1986 prostredníctvom 100% dcérskej spoločnosti ENEOS Europe Limited. Spoločnosť so sídlom v Londýne bola založená s cieľom zásobovať japonských výrobcov automobilov v Európe a uvádzať produkty ENEOS na európsky trh. Odvtedy ENEOS Europe Limited postupne rozširuje svoju prítomnosť v celom regióne.

Pre svoju pridanú hodnotu, nákladovú efektívnosť a ekologické riešenia boli mazivá ENEOS uznané medzi technologicky najinovatívnejšími produktmi predajcami áut, mechanikmi, autoservismi a majiteľmi vozových parkov po celej Európe. Dnes sa distribúcia mazív ENEOS s vyspelou japonskou technológiou rozširuje v čoraz väčšom počte európskych krajín.

V posledných rokoch spoločnosť zaznamenala exponenciálny rast podporovaný výnimočnou kvalitou produktov ENEOS a posilnený presnými predajnými a marketingovými stratégiami. Globálne partnerstvo s EuroLeague Basketball, ktoré sa v roku 2018 pripojilo k historickým sponzorstvám Valentina Rossiho a Yamaha Factory Racing Team, a podmanivý dizajn novej olejovej fľaše Katana, ktorá bola uvedená na trh v roku 2020, sú niektoré z najdôležitejších opatrení zameraných na posilnenie značky ENEOS. obraz v Európe a vo svete.